Chipsy Jagodowo-Gruszkowe
Chipsy jagodowo-gruszkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 2. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do szarlotki, masło, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Gruszkowe Chipsy Borówkowe, Chipsy Jagodowo-Gruszkowe, oraz Jesienne Chipsy Gruszkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Posmaruj dwie 6-uncjowe kubki z kremem.
Wymieszać gruszkę i jagody; podzielić na miseczki kremu.
Wymieszaj brązowy cukier, mąkę, owies i przyprawę do szarlotki w małej misce.
Masło pokroić w blenderze lub widelcu, aż mieszanina będzie krucha; posypać owocami.
Piec około 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor i gruszka jest miękka.
Podawać na ciepło ze śmietaną.