Chipsy i Guacamole Grillowany ser + Q & A z Laurą Werlin
Chipsy i Guacamole Grillowany ser + Q & A z Laurą Werlin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1017 kalorii, 41g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1930 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz roma pomidor, kozi ser, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Guacamole i chipsy Grillowana kanapka z serem, Grillowane chipsy Tortilla z grillowanym Tomatillo Guacamole, oraz Laura Bush ' s Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż talerz papierowymi ręcznikami. W dużej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż bardzo chrupiące.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Usuń tłuszcz boczku z patelni i wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem, ale nie myj go. Zestaw aside.To zrobić masło z chipsami tortilla, włożyć chipsy do miski robota kuchennego i przetwarzać, aż Tekstura będzie bardzo drobna, podobna do piasku. Alternatywnie, umieścić żetony w wytrzymałej plastikowej torbie. Za pomocą młotka do mięsa lub innego ciężkiego przedmiotu, Funt chipsy, aż będą tekstury piasku.
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba.
Miejsce 4 plastry, masło chip mieszaniny stronie w dół, na powierzchni roboczej.
Rozłóż 2 łyżki guacamole na każdej kromce chleba.
Podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu przez 2 minuty.
Umieścić kanapki na patelni, przykryć, i gotować przez 3 do 4 protokół, aż spody są złotobrązowe. Obserwuj uważnie, ponieważ chipsy w maśle mogą się łatwo spalić. Przekręć kanapki, mocno naciskając każdą z nich łopatką, aby lekko skompresować nadzienie. Przykryć i gotować przez 2 do 3 protokół lub do spodu są dobrze rumiane. Ponownie obrócić kanapki, ponownie mocno nacisnąć szpatułką, gotować przez 1 minutę i wyjąć z patelni.
Przeciąć na pół i podawać.W przypadku metody Sandwich maker: używaj swojego Sandwich maker do tej kanapki tylko wtedy, gdy masz zmienne ustawienia ciepła. W przeciwnym razie będzie gotować zbyt gorąco i spalić chipsy na chlebie bez topienia sera. Aby korzystać z urządzenia do kanapek, postępuj zgodnie ze wskazówkami dotyczącymi montażu powyżej. Gotować zgodnie z instrukcją producenta.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!