Chipsy herbaciano-miodowe
Herbaciano-miodowe chipsy to Wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Ten deser ma 28 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukierników cukier, masło, łagodny miód i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 6%. Spróbuj Chipsy Miodowe, Truskawkowe Chrupki Owsiane Miód, oraz Chipsy Miodowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Narysuj pożądany kształt ciastka na płycie styropianowej, następnie wytnij kształt nożem X-Acto i odrzuć kształt. W razie potrzeby wyciąć dodatkowe kształty z tej samej płyty. Przycinanie płyty, pozostawiając 1-calową granicę wokół szablonu (ów). W razie potrzeby wykonaj więcej szablonów z większą liczbą płyt.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającą wkładką.
Ubij razem masło, cukier, miód i liście herbaty w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze się połączą.
Dodawać białka 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie wymieszaj mąkę, aż się połączysz.
Umieść szablon na liniowej i rozłóż ciasto łopatką nad szablonem, aby całkowicie zakryć otwór. Ostrożnie podnieś szablon z liniowej i szablonu więcej ciasteczek w ten sam sposób około 1 cala od siebie.
Piec, aż krawędzie są głębokie złoty kolor, 6 do 9 protokół. Schłodzić ciasteczka 1 minutę na arkuszu, a następnie przenieść szpatułką do stojaka, aby całkowicie ostygnąć. (Do zwijania ciastek, zasłony na gorąco nad uchwytami drewnianych łyżek lub wałków do ostygnięcia.) Szablon i piec więcej ciastek z pozostałym ciasto.
* Jeśli używasz luźnej herbaty, drobno zmiażdż przed pomiarem.* Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.