Chipsy herbaciano-miodowe
Chipsy z herbatą i miodem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 28 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, białka, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Chipsy Miodowe, Truskawkowe Chrupki Owsiane Miód, oraz Chipsy Miodowo-Orzechowe.
Instrukcje
Narysuj pożądany kształt ciastka na płycie styropianowej, następnie wytnij kształt nożem X-Acto i odrzuć kształt. W razie potrzeby wyciąć dodatkowe kształty z tej samej płyty. Przycinanie płyty, pozostawiając 1-calową granicę wokół szablonu (ów). W razie potrzeby wykonaj więcej szablonów z większą liczbą płyt.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. linia duża blacha do pieczenia z nonstick liner.
Ubij razem masło, cukier, miód i liście herbaty w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze się połączą.
Dodawać białka 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie wymieszaj mąkę, aż się połączysz.
Umieść szablon na liniowej i rozłóż ciasto łopatką nad szablonem, aby całkowicie zakryć otwór. Ostrożnie podnieś szablon z liniowej i szablonu więcej ciasteczek w ten sam sposób około 1 cala od siebie.
Piec, aż krawędzie są głębokie złoty kolor, 6 do 9 protokół. Schłodzić ciasteczka 1 minutę na arkuszu, a następnie przenieść szpatułką do stojaka, aby całkowicie ostygnąć. (Do zwijania ciastek, zasłony na gorąco nad uchwytami drewnianych łyżek lub wałków do ostygnięcia.) Szablon i piec więcej ciastek z pozostałym ciasto.
Uwagi kucharzy: jeśli używasz luźnej herbaty, drobno zmiażdż przed pomiarem. Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.