Chipsy do squasha z majonezem cytrynowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać piwo-Bittered Squash Chipsy z majonezem cytrynowym spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oleju roślinnego, soli kuchennej, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Piwo-kalmary z majonezem czosnkowo-cytrynowym, Sardynki po piwie z majonezem Wasabi, oraz Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym.
Instrukcje
W małej misce wymieszać majonez i sok z cytryny; odstawić.
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól kuchenną, czerwony pieprz i piwo trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
W 5-quart holenderski piekarnik lub ciężki rondel, ciepła 2 do 3 cale oleju do 177°. Praca w małych partiach, dip plastry squasha w cieście. Smażyć na gorącym oleju około 2 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą morską.
Podajemy smażone chipsy do squasha na ciepło z cytrynowym majonezem.