Chipsy Brzoskwiniowe
Chipsy brzoskwiniowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mąki, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chipsy Brzoskwiniowe, Grillowane Chipsy Brzoskwiniowe, oraz Chipsy Brzoskwiniowe Jeżyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać brzoskwinie i blanszować przez 1 minutę, aby poluzować Skórki.
Przełożyć brzoskwinie na dużą blachę do pieczenia. Gdy ostygnie, obrać skórki i pokroić brzoskwinie w 1/2-calową kostkę.
Przenieść brzoskwinie do dużej miski i posypać skrobi kukurydzianej. Wrzucić dobrze do herbu i odstawić na kilka minut.
Masło i cukier dwanaście 5-uncji ramekins i ułóż je na dużej, obramowanej blasze do pieczenia. Łyżka brzoskwiń do ramekinów i posypać polewą.
Pieczemy chipsy przez około 1 godzinę, aż do bulgotania nadzienia.
Wyjmij ramekiny z piekarnika i zwiększ temperaturę do 40
Pieczemy chipsy na górnej półce przez około 8 minut, aż polewa się rumiana.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lodami, w razie potrzeby.