Chipsy Boczkowo-Parmezanowe
Chipsy boczkowo-Parmezanowe wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, 2 bagietki chlebowe, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Pomidorowa Cezar Z Chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi, Chipsy Z Cukinii Parmezan, oraz Chrupki Z Rozmarynem I Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; lekko posmaruj chleb sprayem do gotowania.
Piec 5 minut lub do lekko rumiane.
Połącz parmezan i pokruszony boczek.
Masę serową posypać kromkami chleba, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut.