Chipsy Babka
Plantain Chips jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz plantany, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Chipsy Babka, SOS Babeczkowy Chips, oraz Plantain chips & salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć plastry babki lodową wodą.
Odstawić na 30 minut; odcedzić i osuszyć.
Rozgrzać olej (1 do 1 1/2 cala) w rondlu 3-qt do 191°. smażyć 12 do 14 plastrów babki na raz w oleju około 2 minut, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy.
Wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na ręcznikach papierowych.