Chipotle Wieprzowe Tacos
Chipotle wieprzowe Tacos może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 288 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z moich przepisów wymaga soli, polędwiczki wieprzowej, chipotle chile w sosie adobo i tortille kukurydziane. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Chipotle Wieprzowe Tacos, Chipotle Duszone Tacos Wieprzowe, oraz Uliczne Tacos z Chipotle rozdrobnioną wieprzowiną są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść polędwicę wieprzową między 2 arkuszami folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Wieprzowinę pokroić w cienkie paski.
Połącz wieprzowinę, skórkę z limonki, a następnie 6 składników (przez sól).
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki na patelni; smażyć przez 4 minuty lub do miękkości.
W dużej misce umieścić szalotkę.
Dodaj wieprzowinę; smażyć przez 3 minuty lub aż nie będzie już różowy.
Dodać wieprzowinę do szalotki.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki wieprzowej na każdej tortilli,i top każdej tortilli z 1 1/2 łyżeczki śmietany i kolendry. Złóż na pół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.