Chipotle-Sałatka z dyni Zimowej i Czarnej Fasoli

Chipotle-kolce Squash zima i czarna fasola sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 180 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, musztardy dijon, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chili Z Czarnej Fasoli Z Dynią Zimową, Chipotle Butternut Squash and Black Bean Burrito Bowl, oraz czarna fasola squash quesadillas + chipotle lime crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż dyni w wkładce do gotowania na parze i ustawić w garnku nad wrzącą wodą. Przykryć i parować do miękkości, o 10 minut.
Ubić ocet z musztardą, syropem klonowym i chipotle chile. Stopniowo ubijać oliwę aż zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce, połączyć rukolę z dyni, czarnej fasoli i szalotki.
Dodać opatrunek i delikatnie wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem i podawać.