Chipotle Salsa Pomidorowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chipotle pomidor Salsan spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 12 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać chipotle chiles w sosie adobo, pomidory, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smoky Tomato-Chipotle Salsa, Bakłażany z salsą pomidorowo-Chipotową, oraz Pikantna Pieczona Pomidorowa Chipotle Salsa.
Instrukcje
Rozgrzać suchą dużą ciężką patelnię niereaktywną (nie nonstick)na średnim ogniu do gorąca, a następnie gotować pomidory, cebula, i czosnek, obracając szczypcami, aż wszystkie są zaczernione w miejscach, 10 do 12 protokół. Przecier w blenderze z chiles i 3/4 łyżeczki soli (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących potraw). Powrót do patelni i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 15 do 20 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z kolendrą.