Chipotle Pico de Gallo

Chipotle Pico de Gallo
Chipotle Pico de Gallo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz chipotle chiles w sosie adobo, sok z limonki, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Chipotle Pico De Gallo, Zupa z czarnej fasoli z Pico De Gallo i Chipotle Creme, oraz Tacos rybne z kremowym sosem Chipotle i Pico de Gallo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem frytek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać natychmiast z frytkami, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn