Chipotle Limonka Grillowane krewetki z kukurydzą i salsą z Czarnej Fasoli

Chipotle Limonka Grillowane krewetki z kukurydzą i czarną fasolą Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 307 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz kminek, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chipotle Lime Butter cały pieczony kurczak z czarną fasolą + Sałatka kukurydziana, Chipotle Limonka Grillowane krewetki i kukurydza Guacamole Mini Tostadas, oraz Grillowana Kukurydza I Czarna Fasola Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać chipotle, oliwa z oliwek, kminek, brązowy cukier, Skórka z limonki, sok z limonki i kolendry w misce i niech marynować przez 20 protokół.
Olej się grill i grill krewetki aż gotowane, o 2-3 minut na stronie.Do salsy kukurydzianej i Czarnej Fasoli
W małej misce wymieszaj ocet balsamiczny, olej, sól, cukier, czarny pieprz, kminek i Zaatar.
W średniej misce wymieszać razem czarną fasolę, czerwoną paprykę, jalapeno, zieloną cebulę i kukurydzę. Wymieszać z octem i olejem dressing, i udekorować kolendry. Przykryć i schłodzić.