Chipotle-Kukurydza Chili

Chipotle-kukurydza Chili może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pomidorów w puszkach, preshredded meksykańska mieszanka sera, bottled chunky chipotle salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dwa - fasola i kukurydza Chipotle Indyk Chili (zdrowe!), Grillowany kurczak Chili Verde i kukurydza na kolbie z kremem Chipotle, oraz Chipotle Biały kurczak Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowy}.
Instrukcje
Połącz mięso i pieprz w małym holenderskim piekarniku pokrytym sprayem do gotowania. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić, jeśli to konieczne.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać kukurydzę i gotować, odkryte, 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i salsę; gotować, odsłonięte, 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Chochla do każdej z 4 misek do zupy. Dodać każdą porcję z 3 łyżki sera i, w razie potrzeby, nasiona dyni.