Chipotle Indyk Chili

Chipotle Indyk Chili
Chipotle Indyk Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 339 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.27 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 21 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, bulion z kurczaka, kukurydzę z kernela i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off, Chipotle Indyk Chili, oraz Chipotle Indyk Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart, gotować indyka, cebulę i czosnek na średnim ogniu 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż indyk nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszać kukurydzę, fasolę, bulion, sól i chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć i dusić 10 do 15 minut do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu.
4
Wymieszać w 1/4 szklanki śmietany i 1/4 szklanki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
5
Podawać z pozostałą 1/4 szklanki śmietany, 1/4 szklanki kolendry i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Marques de Caceres Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn