Chipotle i czerwona fasola Chorizo
Chipotle i Chorizo Red Beans to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 24g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, Poblano chiles, meksykańskie chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ostra czarna fasola z Chorizo i kremem Chipotle, Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą, oraz Habas Con Chorizo (Hiszpańskie Chorizo Z Bobem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na wysoki z olejem. Kiedy pali, dodać chorizo, kruszy się drewnianą łyżką. Mieszać często, aż tłuszcz renderuje się i chorizo jest chrupiące i dobrze rumiane.
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz.
Dodaj cebulę i poblanos, mieszając do Płaszcz z tłuszczu. Mieszaj od czasu do czasu, aż cebula stanie się półprzezroczysta, a poblanos lekko zwęglone na brzegach.
Dodaj czosnek, kminek i chipotle i gotuj jeszcze przez minutę.
Gdy przyprawy będą aromatyczne, Wrzuć chorizo do garnka i dodaj pomidory i fasolę (z płynem do gotowania, jeśli używasz suszonych).
Dodaj wodę, aby nie pokryć fasoli, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować 20 do 30 minut lub aż smaki są dobrze stopione.
Dodaj ocet i sól do smaku,
Podawać z drobno posiekaną czerwoną cebulą, kolendrą i kwaśną śmietaną na stole.