Chipotle Hamburgery Z Łososiem

Przepis Chipotle hamburgery łososia może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 426 kalorii, 31g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz mango, ananas, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać konserwy chipotle chile można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipotle Hamburgery Z Łososiem, Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), oraz Chipotle Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 5 składników w robocie kuchennym lub blenderze; proces do lekko grube.
Przełożyć do miski; przykryć i schłodzić.
Umieścić cebulę, 1/4 szklanki kolendry, chile, i sok w maszynce; proces, aż drobno posiekane.
Dodaj sól i rybę; pulsuj 4 razy lub do momentu, gdy ryba zostanie grubo zmielona i dobrze wymieszana.
Podzielić mieszankę rybną na 4 równe porcje, kształtując każdą W patty o grubości 1 cala. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Przetrzeć patelnię ręcznikami papierowymi; ponownie zalać sprayem do gotowania.
Miejsce 2 bułki, ściąć boki w dół, na patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko tosty. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania i pozostałych bułek.
Górna dolna połowa każdej bułki z 1 liściem sałaty i 1 patty.
Rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki majonezu na każdym patty; umieścić górną połowę 1 bułka na każdej porcji.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.