Chipotle Dip z czarnej fasoli z czosnkowymi chipsami Pita
Chipotle Dip z czarnej fasoli z czosnkiem chipsy Pita może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony kminek, sól koszerna, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fajita burgery i chipsy Pita z hummusem z Czarnej Fasoli, Chipotle Dip z czarnej fasoli z wiórkami kukurydzianymi, oraz Chipotle Burgery z czarnej fasoli i pieczony czosnek domowe frytki # SundaySupper.
Instrukcje
Aby przygotować chipsy, zawiń 6 ząbków czosnku w folię.
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut; ostudzić 10 minut. Wyciśnij, aby wyodrębnić miąższ czosnku; Odrzuć Skórki.
Rozłóż miąższ czosnku równomiernie na połówkach pita; spryskaj połówki pita sprayem do gotowania.
Każdą pita pokroić na pół na 8 klinów; ułożyć na blasze do pieczenia.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Piec w 400 przez 7 minut lub do chrupkości.
Aby przygotować dip, połączyć salsę i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej, skrobanie boki miski raz.
Uwaga: dip, pod przykryciem, przechowywać do 4 dni w lodówce. Przechowywać żetony w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny do 2 dni w temperaturze pokojowej.