Przepis Chipotle Chicken Taco sałatki jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 346 kalorii, 14g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz kawałki wielkości kęsa cebula, połówki pomidorów cherry, sałata rzymska liściasta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken Nugget Taco Sałatki, Chopped Chicken Taco Salads with Cheese Quesadilla Strips, oraz Sałatki Taco Fiesta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać składniki dressingu w małej misce; przechowywać w lodówce podczas przygotowywania sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Sałatę podzielić na 6 talerzy obiadowych. Top każdy z kurczaka, pomidory, awokado i kukurydzy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.