Chipotle Cheeseburger
Chipotle Cheeseburger może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $2.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 571 kalorii, 45g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką olej roślinny goya, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cheeseburger Nadziewany Bekonem Chipotle, Chipotle Pomidorowo-Pieprzowy Cheeseburger, oraz Boczek Chipotle Cheeseburger Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać majonez, 1 łyżkę. SOS chipotle, 1 łyżeczka. czosnek, kolendra i adobo; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
W dużej misce, delikatnie wymieszać wołowinę, posiekany chipotle, 3 łyżki. SOS chipotle, pozostały czosnek i adobo do połączenia. Podzielić mięso na 6 porcji; forma na 1 cal-grube paszteciki. (Uważaj, aby nie przesadzić z mięsem, bo inaczej stwardnieje).
Przygotuj grill na średnim ogniu, nasmaruj olejem (lub rozgrzej olej na średniej patelni na średnim ogniu). Hamburgery gotować, przewracając raz, aż zwęglone i gotowane do pożądanej doneness (o 12 minut łącznie dla średnio rzadkie).
Dodać ser do pasztecików około 5 minut przed zdjęciem ich z grilla.
Aby złożyć, równomiernie podzielić paszteciki między dolne bułki; wierzch z plastrem cebuli, plastrem pomidora, sałatą i górną bułką posmarować reserved chipotle majonezem.