Przepis Chipotle-bekon Burger Indyk może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina. To danie główne ma 760 kalorii, 54g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,28 zł za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, mieloną pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowy Burger bekonowy z pikantnym sosem Chipotle Aiolo, Hamburger Z Indyka Z Mielonym Bekonem, oraz Jalapeno Bacon Turkey Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ketchup i sos chipotle w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Na hamburgery: pokroić cebulę w 1/4-cal-grube rundy. Utrzymując plastry nienaruszone w koncentrycznych pierścieniach, umieść trzy czwarte rund w płytkim naczyniu do pieczenia i skropić oliwą z oliwek i octem. Doprawić solą i pieprzem, obrócić do zalania olejem i octem; odstawić.Drobno posiekaj Pozostałe rundy i umieść w średniej misce(powinieneś mieć około 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ocet
Cebula
SOS
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać indyka, sos sojowy, pasta anchois, jajko, i odmierzonej soli i pieprzu do miski i wymieszać z rąk, aż po prostu równomiernie połączone. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje. Kształt każdej porcji do nawet 3/4-cala grubości patty, moczenie rąk wodą w razie potrzeby, jeśli mieszanina jest lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pasta Anchois
Sos Sojowy
Cała Turcja
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść paszteciki na talerz i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym.Używając szczypiec, umieść marynowaną cebulę na grillu, Zamknij grill i gotuj, aż się smaży i zmięknie, przerzucając w połowie czasu gotowania, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Cebula
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Grilla
Płatki Warzywne
Szczypce
5
Przełożyć na talerz i odstawić.Używając płaskiej szpatułki, przenieś zarezerwowane paszteciki z indyka do grilla, Zamknij grill i gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż pojawią się ślady grilla na dnie, około 5 do 6 minut. Za pomocą czystej szpatułki, flip hamburgery, Zamknij grill, i gotować, aż paszteciki są gotowane przez i natychmiastowy odczyt rejestry termometr 74°, o 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burgery Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Szpatułka
Płatki Warzywne
1
Rozłóż około 1 1/2 łyżeczki keczupu chipotle na każdej górnej i dolnej rolce (około 3 łyżeczki na hamburgera—prawdopodobnie będziesz miał resztki ketchupu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
2
Umieścić 2 plastry boczku na każdej dolnej rolce i góry z indyka patty. Top każdy patty z czwartą z grillowanej cebuli i surówki i zamknąć z roladkami.