Chipotle Bean Burritos
Chipotle Bean Burritos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 454 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ząbka czosnku, sól, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle i Burritos z Czarnej Fasoli, Kurczak z Quinoa i Burritos z czarnej fasoli z Chipotle Guacamole, oraz Słodkie ziemniaki Burritos z czarnej fasoli z Chipotle Crème Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek do patelni; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać w proszku chile i soli; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać w 1/3 szklanki wody i fasoli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z salsą. Częściowo zacieru mieszanki fasoli widelcem.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki fasoli do środka każdej tortilli. Top każda porcja z około 2 1/2 łyżki sera, 1/4 szklanki pomidora, 1/4 szklanki sałaty, 1 łyżka cebuli, i 1 łyżka kwaśnej śmietany; zwinąć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."