Chinese Kasha Varnishkes

Chinese Kasha Varnishkes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Chińskich lakierów Kasha. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, szalotki, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), oraz Kasha Varnishkes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Odcedzić i wymieszać z 2 łyżeczkami oleju. Odstawić. Przynieś 2 szklanki wody do wrzenia i dodaj kaszę. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, następnie wyłączyć ogień i odstawić przykryte i niezakłócone, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Tymczasem, aby olej scallion: odstawić 1/4 zieleni scallion do dekoracji. Gotować Pozostałe szalotki w pozostałym oleju w małym rondlu na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kawałki szalotki są rumiane i słodkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia, dodać sos sojowy i olej sezamowy i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
5
Dodaj makaron, kasha, scallion oil, zastrzeżone plasterki szalotki, i kolendry do dużej miski i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
KashaKasha
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Podawać z czosnkową pastą chili lub olejem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Olej ChiliOlej Chili
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn