Chinese Kasha Varnishkes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Chińskich lakierów Kasha. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, szalotki, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), oraz Kasha Varnishkes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i wymieszać z 2 łyżeczkami oleju. Odstawić. Przynieś 2 szklanki wody do wrzenia i dodaj kaszę. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, następnie wyłączyć ogień i odstawić przykryte i niezakłócone, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 minut dłużej.
Tymczasem, aby olej scallion: odstawić 1/4 zieleni scallion do dekoracji. Gotować Pozostałe szalotki w pozostałym oleju w małym rondlu na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kawałki szalotki są rumiane i słodkie, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia, dodać sos sojowy i olej sezamowy i wymieszać do połączenia.
Dodaj makaron, kasha, scallion oil, zastrzeżone plasterki szalotki, i kolendry do dużej miski i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą.
Podawać z czosnkową pastą chili lub olejem chili.