Chinese Chews
Chińskie żucie zajmuje ok. około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz daktyle, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 706 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wielu osobom spodobała się ta przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chinki Emmy Willard, Marmolada Gryzaki, oraz Chocolate Chews.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300° F. Posmaruj i mąkę patelnią 8 x 12 cali-jeśli używasz mniejszej patelni, czas pieczenia będzie dłuższy. Uwaga: jeśli nasmarujesz patelnię, ale nie mączysz jej, kwadraty przykleją się do patelni i będą trudne do usunięcia po upieczeniu.
Mąkę połączyć, cukier (nie cukier cukierniczy), proszek do pieczenia i sól. Przesiać przesiewaczem lub sitem o drobnych oczkach do średniej wielkości miski mieszającej. Jeśli nie masz przesiewacza, dobrze wymieszaj suche składniki, aby je połączyć.
3 wymieszać daktyle, orzechy i dobrze ubite jajka (jajka ubijam osobno mikserem ręcznym przez około 1 minutę, aż będą puszyste przed dodaniem), do suchych składników.
Nie jest konieczne ubijanie jaj mikserem, można je ubić ręcznie widelcem. Upewnij się, że składniki są dobrze połączone-ciasto będzie lepkie.
Rozłóż ciasto tak cienko, jak to możliwe do przygotowanej patelni.
Piec przez 30 minut, lub do góry jest złoty kolor i wykałaczka włożona w środku patelni wychodzi czysty.
Ostudzić całkowicie i pokroić w kwadraty od 1 do 1 1/2 cala. Uwaga: wiele przepisów wymaga cięcia kwadratów, gdy są jeszcze ciepłe. Z mojego doświadczenia wynika, że są one znacznie łatwiejsze do cięcia po ostygnięciu.
Posypać cukrem pudrem, za pomocą przesiewacza lub sita, według uznania.