Chinatown char Siu barbeque żeberka lub wieprzowina

Chinatown char Siu barbeque żeberka lub wieprzowina
Chinatown char Siu barbeque żeberka lub wieprzowina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos hoisin, żeberka z tyłu dziecka, SOS char siu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy to Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork, Char siu (chashao, cha siu lub char siew) , oraz Żeberka Z Grilla.

Instrukcje

1
Składniki marynaty połączyć w misce i dokładnie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść mięso w zamykanej plastikowej torbie (możesz potrzebować więcej niż jednego), dodaj marynatę, szczelnie zamknij i wrzuć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Podgrzej kuchenkę do 149°. (możesz również użyć piekarnika wewnętrznego. Wystarczy umieścić żebra na rusztie drucianym nad patelnią lub na patelni brojlerów.) Jeśli używasz grilla gazowego, wyłącz jeden lub dwa palniki i umieść mięso na chłodnych palnikach. Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, ustaw go, Bankowość węgle z jednej strony do pośredniego gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć żeberka z marynaty i gotować przez około 1 godzinę; następnie pomalować kostną stronę żeber z warstwą miodu lub sosu char siu. Gotować przez 10 minut, spód do góry; następnie obrócić mięso do góry, pomalować więcej miodu lub sosu char siu, i gotować przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Wyjąć żeberka, odstawić na 5 minut, pokroić w pojedyncze żeberka i podawać na gorąco, przyozdobione posiekanym świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
From the Kansas City Barbeque Society Cookbook: 25th Anniversary Edition by Ardie A. Davis, Chef Paul Kirk, and Carolyn Wells. Copyright © 2010 by the Kansas City Barbeque Society. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing, LLC.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn