Chimichurri ' Cued Chicken

Chimichurri ' Cued Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 32G białka, oraz 49g tłuszczu. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, Serrano chile, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri), oraz Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka natrzeć pieprzem. W misce połącz skórkę pomarańczową, chili w proszku i sól. Rub równomiernie kurczaka.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Do sosu Chimichurri, czosnek proces, liście laurowe, chiles, sól, i 1/4 Puchar octu w blenderze; proces aż do formy pasty, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Przełożyć do miski i wymieszać z natką pietruszki, oregano i bazylią.
Ubić pozostałe 2 łyżki octu, oleju i 2 łyżki gorącej wody, aż dobrze połączone. Przechowywać w temperaturze pokojowej do podania. (Sos można przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 3 dni.)
Lekko szczotkowany stojak do grilla z olejem.
Umieść kurczaka, skórkę do dołu, na grillu i gotuj, obracając od czasu do czasu, przez 20 minut lub aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, a temperatura wewnętrzna osiągnie 165 po przetestowaniu za pomocą termometru do mięsa. Ułożyć kurczaka na półmisku, a na boku podawać sos Chimichurri.
Usuń skórę przed jedzeniem kurczaka.