Chimichurri Beef Shoulder Steak

Chimichurri Beef Shoulder Steak to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 23 minuty. Jeśli masz beef chuck ramię stek, nie-kremowy sos Cezar, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z beefitswhatsfordinner.com ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Duszona łopatka wieprzowa z Chimichurri, Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri).
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Grgich Hills Estate Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.