Przepis Chimichangas De Pavo może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. To danie główne ma 240 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, ząbki czosnku, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chuletas " de Pavo Empanizadas con Salsa de Guayaba, Pulpety z indyka w sosie Guajawa (Albóndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.