Chimichangas
Chimichangas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 499 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, pieprz, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. 1853 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chimichangas, Prawie Znane Chimichangi, oraz Chimichangas Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Dodać cebulę, czosnek, oregano i pokruszony pieprz; gotować 5 min. aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki mięsa na środku każdej tortilli; top z VELVEETA. Wchodzisz na wszystkie strony tortille do całkowitego zamknięcia napełniania; zabezpieczyć drewnianymi wykałaczkami.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce 20 min.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać chimichangas, 2 na raz; gotować 5 min. albo aż do złotego brązu.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wyjąć i wyrzucić wykałaczki.
Podawać chimichangas posypane śmietaną i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.