Chimichangas

Chimichangas
Chimichangas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ponownie suszoną fasolę, pomidory z puszki, mielony SOS wołowo-pomidorowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chimichangas, Chimichangas, oraz Prawie Znane Chimichangi.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki sosu tuż poniżej środka 1 tortilla. Fold dolnej trzeciej tortilla się i nad mieszaniną, tylko do przykrycia. Złożyć lewą stronę tortilli na mieszaninie; powtórzyć z prawej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
Zwiń i zabezpiecz drewnianymi kostkami. Powtórz z pozostałą mieszaniną sosu i tortille; odstawić chimichangas na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Wymieszać razem pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles i sos pomidorowy w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Wlać olej na głębokość 1 cala do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Smażyć chimichangas, partiami, 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
7
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Usuń drewniane kilofy.
9
Ułóż chimichangas na talerzu. Łyżka gorących pomidorów równomiernie na wierzchu i posypać równomiernie rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Magazyn