Chilly Night Chili
Przepis Chilly Night Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz chiles, wodę, proszek chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chilly Night Gulasz Wołowy, Chilly Day Wegetariańskie Chili, oraz Chilly-Day Hot Cocoa Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę i cebulę ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina się rozpadnie i nie będzie już różowa; odcedzić. Wróć do holenderskiego pieca.
Dodać pomidory i kolejne 9 składników.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Podawać na gorącym ryżu z pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.