Chilled Tomato & Red Pepper Soup
Chilled Tomato & Red Pepper Soup to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, szczypiorek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki z schłodzoną miętą, Kremowa schłodzona zupa pomidorowa z czarną fasolą-pieprz jack Quesadillas, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy pieprz pokroić na pół w ćwiartki.
Umieść skórkę na stojaku do grilla i gotuj, aż Skórki się zwęglą.
Przełożyć do miski i przykryć talerzem. (Położyłem je na grillu, aby utrzymać ciepło z domu.).2
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. W międzyczasie usuń skórkę z papryki i grubo posiekaj.
Pomidory pokroić na kawałki.3
Dodaj paprykę i pomidory na patelnię, następnie przykryj i gotuj delikatnie przez 10 minut.
Dodaj wino i gotuj kolejne 5 minut, następnie dodaj bulion, sól i pieprz do smaku i kontynuuj gotowanie 20 minut.4 przetworzyć zupę w blenderze, aż będzie gładka. (Najpierw trochę ostygłem. Łatwiejszy w obsłudze i mniej lubi eksplodować!)
Wlać do czystej szklanej lub ceramicznej miski i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed schłodzeniem na co najmniej 3 godziny. Gdy zupa jest zimna, doprawić do smaku.
Podawać w miseczkach z grzankami, jeśli chcesz, i przyozdobione pokrojonym szczypiorkiem.