Chilijskie Okruchy Grzybów

Chilijskie Okruchy Grzybów
Chilijskie okruchy grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, marsala, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 34%. Spróbuj Labraks Chilijski, Tilapia Chilijska, oraz Labraks Chilijski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce przykryć suszone grzyby wrzącą wodą i odstawić, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Grzyby odcedzić, zastrzegając 2 łyżki płynu; upewnij się, że nie zawiera żadnego ziarna. Wycisnąć nadmiar płynu z grzybów, grubo posiekać i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Dodać posiekane grzyby i czosnek i 2 łyżki Marsala i gotować, mieszając często, aż Marsala jest lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać bułkę tartą i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż do całkowitego wymieszania, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
7
Zeskrobać mieszaninę okruchów na dużą patelnię i wymieszać w pozostałej 1/2 łyżka Marsala i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i grzać na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż okruchy są lekko rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Zrób z wyprzedzeniem: okruchy można przechowywać w lodówce do 3 dni.
9
Podawać z: zapiekanymi piersiami z kurczaka (stuff około 1/2 szklanki pod skórką każdej z 6 piersi kurczaka) lub kotletami wieprzowymi (naciśnij 1/2 szklanki okruchów na każdy z 6 kotletów wieprzowych); makaronem, takim jak spaghetti, rigatoni lub fusilli (Wrzuć okruchy z ugotowanym makaronem, dodając trochę wody do gotowania makaronu, masła, Marsali i parmezanu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Puszki KukurydzyPół Puszki Kukurydzy
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Uwagi: chilijskie grzyby Dzikie lub borowiki są dostępne w sklepach dla smakoszy lub wysyłkowo od marca aux Delices (888-547-5471).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn