Chilijskie Okruchy Grzybów

Chilijskie Okruchy Grzybów
Chilijskie okruchy grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, marsala, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 34%. Spróbuj Labraks Chilijski, Tilapia Chilijska, oraz Labraks Chilijski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce przykryć suszone grzyby wrzącą wodą i odstawić, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grzyby odcedzić, zastrzegając 2 łyżki płynu; upewnij się, że nie zawiera żadnego ziarna. Wycisnąć nadmiar płynu z grzybów, grubo posiekać i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać posiekane grzyby i czosnek i 2 łyżki Marsala i gotować, mieszając często, aż Marsala jest lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać bułkę tartą i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż do całkowitego wymieszania, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
7
Zeskrobać mieszaninę okruchów na dużą patelnię i wymieszać w pozostałej 1/2 łyżka Marsala i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i grzać na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż okruchy są lekko rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zrób z wyprzedzeniem: okruchy można przechowywać w lodówce do 3 dni.
9
Podawać z: zapiekanymi piersiami z kurczaka (stuff około 1/2 szklanki pod skórką każdej z 6 piersi kurczaka) lub kotletami wieprzowymi (naciśnij 1/2 szklanki okruchów na każdy z 6 kotletów wieprzowych); makaronem, takim jak spaghetti, rigatoni lub fusilli (Wrzuć okruchy z ugotowanym makaronem, dodając trochę wody do gotowania makaronu, masła, Marsali i parmezanu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Puszki KukurydzyPół Puszki Kukurydzy
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Uwagi: chilijskie grzyby Dzikie lub borowiki są dostępne w sklepach dla smakoszy lub wysyłkowo od marca aux Delices (888-547-5471).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn