Chili z Ziti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 44g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.18 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka sera cheddar, cebula, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ziti z dynią: Ziti alla Zucca, Pieczone Ziti, oraz Pieczone Ziti I.
Instrukcje
1
W średnim garnku na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny, cebuli i czosnku, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wlać sos pomidorowy, chili w proszku, oregano i cynamon; dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3
Wlać fasolę i wodę; dobrze wymieszać. Sól i pieprz do smaku. Dusić na małym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Doprowadzić do wrzenia średni garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Wlać makaron ziti i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.