Chili Z Knedlami Tortilla
Chili z tortillą to amerykański przepis na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 285 kalorii . Za 1,24 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na Super Bowl . 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano, pomidorów z puszki, cebuli i mielonego kminku. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 75% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Wypróbuj Chili z knedlami z tortillą , knedle z kurczakiem i mąką oraz 8. doroczny konkurs chili: Zgłoszenie – duszona wołowina chili z knedlami z chleba kukurydzianego, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż wołowina przestanie być różowa; odpływ.
Dodaj kolejnych siedem składników; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 50 minut.
Każdą tortillę przekrój na pół i pokrój w paski o grubości 1/4 cala. Delikatnie wymieszaj z zupą; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż tortille zmiękną.