Chili Z Indyka Z Dwoma Fasolami

Chili Z Indyka Z Dwoma Fasolami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Dwa-Bean Indyk Chili może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.05 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką olej, cebulę, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), oraz Chili Z Indyka Z Dwoma Fasolami.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 6-quart lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać indyka, cebulę, seler, czosnek, kminek i oregano; dobrze wymieszać. Gotować 5 do 6 minut lub aż indyk jest rumiane i nie Różowy, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj bulion, fasolę, groch, kukurydzę i chiles; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 25 do 30 minut do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Magazyn