Chili Z Indyka Z Dwoma Fasolami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Dwa-Bean Indyk Chili może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.05 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką olej, cebulę, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), oraz Chili Z Indyka Z Dwoma Fasolami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 6-quart lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Dodać indyka, cebulę, seler, czosnek, kminek i oregano; dobrze wymieszać. Gotować 5 do 6 minut lub aż indyk jest rumiane i nie Różowy, często mieszając.
Dodaj bulion, fasolę, groch, kukurydzę i chiles; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 25 do 30 minut do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sokiem z limonki.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada