Chili z indyka i wieprzowiny
Chili z indyka i wieprzowiny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, oregano, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off, Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili Cook Off Zwycięzca, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili.
Instrukcje
Płaszcz duży rondel z gotowania sprayu i gotować 1 posiekaną słodką cebulę na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj starter chili, oregano i rosół z kurczaka; zwiększ temperaturę do średniej wysokości i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Płaszcz duży garnek zdjęcie z gotowania spay i gotować pozostałe 1/2 posiekaną słodką cebulę, zielona papryka, i papryka jalapeno na średnim ogniu do miękkości, 5 do 8 protokół.
Dodaj mielony kminek, kakao w proszku, chili w proszku, sól czosnkowa, papryka, i pieprz cayenne; gotować 2 protokół.
Wymieszać w mielonym indyka i wieprzowiny; gotować i mieszać, aż mięso będzie kruche, równomiernie rumiane, i nie Różowy, o 10 więcej minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Pomidory pokrojone w kostkę z zielonymi chiles, pomidory pieczone na ogniu i pomidory pokrojone w kostkę z zieloną papryką i cebulą w chili; dusić przez około 3 godziny.