Indyk Chili jest bezglutenowe przepis z 13 porcjami. To danie główne ma 188 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, cebulę, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybkie i łatwe Chili z indyka Chipotle do gotowania Chili, Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili gotować off Zwycięzca, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego Chili z indyka i fasoli Pinto.
Instrukcje
1
Na dużej patelni nieprzywierającej ugotuj indyka, cebulę, seler i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa miękkie; odcedzić.
Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór na Chili z indyka. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Weinert Cavas de Weinert z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Weinert Cavas de Weinert
Głęboki rubinowy ton z fioletowymi iskierkami wyrasta na jego stabilną i energiczną strukturę. Bogactwo garbników gwarantuje długowieczność, ale dominują dyskretne dojrzałe owoce. Zrównoważone, pełne wino, które ma reminiscente fragrantes dębu na długim finiszu. Mieszanka Cabernet Sauvignon, Malbec i Merlot.