Chili Z Dziczyzny
Dziczyzna Chili jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz paprykę Jalapeno, paprykę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili Z Dziczyzny, Dziczyzna Chili z Krainy, oraz Dziczyzna Chili con Carne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej mały holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj dziczyznę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową. Przykryć i ogrzać.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę, papryka, czosnek, i jalapeo na patelnię; gotować 10 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać chili w proszku i dalej 4 składniki (przez czarny pieprz).
Dodaj dziczyznę, pokrojone w kostkę pomidory, bulion z kurczaka i pastę pomidorową, mieszając, aż dobrze się połączą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Dodać czerwoną fasolę; gotować, odkryte, 15 protokół.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Casteller Cava Brut]()
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.