Przepis Wołowina Chili z Ancho, pieprzyk i kminek może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 45 minut. To danie główne ma 624 kalorie, 55g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz masę, cebulę, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ancho Chili-Pieczeń Wołowa, Ancho, wołowina i fasola Chili, oraz Ancho Chili-pieczeń wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast nasiona kminku w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, często mieszając, 4 do 5 minut. Ostudzić; drobno zmielić w młynku do przypraw lub w moździerzu z tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Zaprawy I Tłuczki
2
Podsmaż boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie brązowy i chrupiący. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do dużej miski.
Dodaj cebulę i czosnek do garnka. Smażyć, aż cebula zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj 1/2 szklanki bulionu do garnka. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Powrót wołowiny, boczek, i wszelkie nagromadzone soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Bulion
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Wymieszać w ancho chile proszku, Texas stylu chili w proszku, pasta mole, 2 łyżeczki soli, ocet, oregano, i nasiona kminku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Nasiona Kminku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ocet
Sól
8
Dodaj 3 szklanki bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiej i gotować delikatnie odkryte, aż wołowina jest bardzo miękka, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej bulionu o 1/2 cupfuls jeśli chili jest sucha, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Papryka Chili
Wołowina
9
Wymieszać masę przez łyżeczki do herbaty zagęścić chili lub dodać więcej bulionu o 1/4 cupfuls cienkie. Doprawić chili solą, pieprzem i cayenne, w razie potrzeby. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Chłodny 1 godzina. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Przewijanie na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz Cayenne
Pieprz
Bulion
Papryka Chili
Sól
1
Ustaw ozdoby zgodnie z życzeniem. Chochle chili do misek i podawać.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.