Chili Wegetariańskie
Chunky Vegetarian Chili jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje 81 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, pieprz, fasolkę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili Wegetariańskie, Chili Wegetariańskie, oraz Wegetariański Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę i zielony pieprz na oleju przez 5 minut. Wymieszaj fasolę, pomidory, wodę, pastę pomidorową, nasiona gorczycy, chili w proszku, nasiona kminku, kakao i cynamon. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 40 minut lub do ogrzania przez.
Tymczasem w małym rondlu przynieś wodę i 1 łyżeczkę octu do wrzenia.
Dodać cebulę; gotować, odsłonięte, na średnim ogniu przez 2 minuty.
Odcedzić i schłodzić. W misce połączyć olej, nasiona gorczycy, kminek, sól i pozostały ocet; wymieszać z cebulą.