Chili warzywno-fasolowe

Chili warzywno-fasolowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chili z warzywami i fasolą. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 291 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, sos pomidorowy, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fasola Warzywna Chili, Chili Warzywno-Fasolowe, oraz Chili warzywno-fasolowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Wymieszać pozostałe składniki.
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować od 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż chili będzie gorące, a warzywa będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Papryka ChiliPapryka Chili

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn