Chili warzywne z dwoma rodzajami fasoli
Jeśli masz około 45 minut , aby spędzić w kuchni, Two Bean Vegetable Chili może być super bezglutenowym, bezmlecznym, laktoovo-wegetariańskim i wegańskim przepisem, który warto wypróbować. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 2,36 USD za porcję. Ta przystawka ma 267 kalorii , 10 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczana przez Allrecipes. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Tylko kilka osób naprawdę polubiło to amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i kup pieczarki, cukinię, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 71% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chunky Two-Bean Chili , Vegetable-Bean Chili i Spicy Two-Bean Tamale Pie .
Instrukcje
Rozgrzej olej w rondlu o pojemności 6 litrów na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, cukinię, marchewkę, pieczarki i paprykę i gotuj przez 5 minut lub do momentu, aż warzywa będą chrupiące, często mieszając. Wymieszaj fasolę, sos, papryczkę chipotle i oregano w rondlu i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego. Gotuj przez 10 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.