Chili Warzywne Chili

Chili Warzywne Chili
Chili warzywne chili to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka fasoli, papryka, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Spróbuj Chili Warzywne Chili, Chunky Chili, oraz Chunky Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku podgrzać wszystkie składniki z wyjątkiem cukinii do wrzenia, rozbijając pomidory i mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 13 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Wymieszać z cukinią. Przykryć; dusić 5 do 7 minut lub aż cukinia będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn