Chili w proszku i kminek-rozciera kukurydzę na kolbie
Chili w proszku i kminku-pocierana kukurydza na kolbie jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielony pieprz, kłosy kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Południowo-zachodni Pieczony kurczak z kminkiem, chili w proszku i kolendrą, Grillowana kukurydza z chili w proszku i limonką, oraz Południowo-zachodnia kukurydza, Chili i kminek Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kukurydzę w zimnej wodzie i mocz przez 20 minut.
W małej misce połączyć masło i kolejne 5 składników (przez czerwoną paprykę); odstawić.
Wyciągaj łuski z kukurydzy; szoruj jedwabie z kukurydzy.
Mieszankę masła posmarować równomiernie kukurydzą. Owinąć łuski wokół kukurydzy.
Miejsce na stojaku do grillowania i grillować 16 minut lub do czasu zakończenia, okazjonalnie obracając.