Chili Verde
Chili Verde to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 614 kalorii, 65g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej, sok z limonki, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chili Verde, Chili Verde, oraz Chili Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć oregano, kminek i chile proszku. W garnku z chili połącz sos enchilada, Tomatillo i salsa verde. Naciśnij Tomatillo z boku garnka do zgniecenia.
Dodaj mieszaninę oregano do płynów.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając.
Mięso brązujemy na smalcu lub oleju w partiach z cebulą i prasowanym czosnkiem.
Mięso odcedzić i dodać do garnka chili.
Dodaj pokrojone w kostkę zielone chiles. Powrót garnek na wolnym ogniu.
Po 2 godzinach dodaj połowę drobno mielonej zielonej papryki.
Dodać sól, zgodnie z potrzebami. Smak i dostosować, dodając dodatkową mieloną paprykę według uznania. Po 2 1/2 godziny zagęścić lub cienkie, w razie potrzeby. Po 2 3/4 godzin dostosuj sól i inne przyprawy w razie potrzeby.
Tuż przed podaniem dodać sok z limonki i kolendrę.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Reserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.