Chili Tabasco Tilapia
Chili Tabasco Tilapia wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na $25.29 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja zawiera 1625 kalorii, 275g białka, oraz 51 g tłuszczu. Mieszanka sosu chili, sos chili, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chili Tabasco Tilapia, Tilapia Cytrynowo-Chili, oraz Chili Cilantro Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w dużej plastikowej torbie.
Dodać oliwę z oliwek i marynować przez godzinę.
Rybę wyjąć z marynaty i soli do smaku. Gotować na rozgrzanym grillu przez 8-10 minut.
Połącz sos chili i Tabasco Sweet & Spicy sauce.
Dodaj szczyptę regularnego sosu Tabasco, jeśli chcesz, aby uzyskać więcej ciepła.Smażyć rybę z sosem i grillować przez dodatkowe 5 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.