Chili-pieczona kukurydza na kolbie
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Prażona kukurydza z Chili na kolbie może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 98 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, kłosy kukurydzy, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Palona Chili Corn Salsa, Chili Z Białej Fasoli, Z Prażoną Kukurydzą I Kapustą, oraz Pieczona kukurydza z miodem masło Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kukurydzę z łuskami w zimnej wodzie; moczyć 30 minut.
Połącz chili w proszku, sól, kminek i masło w małej misce. Wyciągaj łuski z powrotem; szoruj jedwabie z kukurydzy.
Mieszankę chili w proszku posmarować kukurydzą. Owinąć łuski wokół kukurydzy.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść kukurydzę na grillu lub patelni brojlerów; gotować 20 minut lub aż kukurydza jest lekko rumiane, obracając co 5 minut.