Chili Nadziewane Na Gorąco
Rude Nadziewane Chiles to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 99 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, jalapeño chiles, popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Mincemeat faszerowane Chiles: Otros Chiles en Frio, oraz Chili Nadziewane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chiles na pół wzdłuż, i usunąć nasiona i błony, pozostawiając łodygi nienaruszone. Grill na dużym ogniu (od 450 do 60
przez 5 minut z każdej strony lub aż zmięknie. Lekko schłodzić.
Połączyć ser śmietankowy, oliwki, i czarny pieprz; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki sera równomiernie do chiles.
Grilluj chiles, pokrojone boki, 4 do 5 minut lub aż ser będzie gorący i bąbelkowy.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Clos Amador Cava Tendre rosé z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.