Chili miłośnika mięsa

Chili miłośnika mięsa
Przepis na Chili miłośnika mięsa jest gotowy w około 1 godzinę i 38 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 17 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz paprykę, cebulę, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Pizza miłośnika mięsa, Ratatouille miłośnika mięsa, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić wołowinę, rezerwując 1/4 szklanki kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek do kapieli; smażyć na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż warzywa będą miękkie. Zwrócić wołowinę do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Wymieszać w proszku chili i kminek; gotować na średnim ogniu 3 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać bulion wołowy i kolejne 3 składniki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 50 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
5
Dodać fasolę pinto, i gotować 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia9
Magazyn